Gratis verzending binnen 3-4 dagen📦🚀
Ons doel is jullie als ouders te helpen met educatieve activiteiten die perfect aansluiten bij iedere groeifase van jouw baby..
 

Tijdens eerste maanden leert jouw baby supersnel! En een groot gedeelte van deze vaardigheden heeft hij de rest van z’n leven plezier van. Wist je dat maar liefst 80% van de hersenen gevormd worden gedurende de eerste 3 jaar!! Om deze nieuwe fases te stimuleren is het belangrijk om speelgoed te gebruiken dat past bij iedere groeifase.

Wij (Belén en Bart, 3 kids en meer dan 10 jaar samen) begonnen met Oh My Baby in 2017 - een jaar nadat onze eerste dochter werd geboren. We vonden het lastig om goed educatief babyspeelgoed te vinden om met haar te spelen dat past bij iedere fase en ook een duidelijke uitleg waarom en hoe. 

Het idee van Oh My Baby

... Vind geschikt educatief speelgoed voor de exacte leeftijd van je baby.

... Zodat je je zeker kunt voelen dat dit speelgoed goed past bij de groeifase van je baby. 

Daarom zijn we begonnen met Oh My Baby, omdat we ervan overtuigd zijn dat het leren en ontwikkelen van bepaalde vaardigheden tijdens de eerste levensjaren van baby's essentieel is en iets is waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.

We werken samen met een team van specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie om een reeks educatief speelgoed te bieden die we Play Box hebben genoemd. Elk van hen past perfect bij de leeftijd en ontwikkelingsstadium van je baby, zodat je je veilig kunt voelen en kunt genieten van dit onvergetelijke moment met je kleintje.

SPEEL. LEER. GROEI