Gratis verzending binnen 3-4 dagen📦🚀

Wat zijn de Plax Boxes?

Gedurende de eerste 3 jaar leert jouw baby een groot deel van zijn toekomstige vaardigheden en dit gaat supersnel want iedere maand leert die kleine weer iets nieuws!

Het is ontzettend belangrijk hem juist te stimuleren met educatief speelgoed dat specifiek past bij elke groeifase van jouw baby. De inhoud van onze Play Boxen is gemaakt door specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie en we hebben 17 verschillende speelboxen voor baby's van 0 tot 36 maanden oud. 

Het concept is simpel: elke twee maanden ontvang je een unieke Play Box die precies past bij de leeftijd van jouw baby. Elke Play Box bevat een verscheidenheid aan educatief speelgoed met de bijbehorende handleiding voor ouders, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je elk speeltje kunt gebruiken en het educatieve doel ervan. 

Kies nu de Play Box die past bij de leeftijd van jouw baby en geniet van het plezier om samen te spelen en leren.   

   

Hoe werkt het?

  1. Abonneer je op uw eerste Play Box op basis van de leeftijd van jouw baby
  2. Ontvang elke twee maanden een Play Box met educatief speelgoed  
  3. Elke doos is uniek en specifiek afgestemd op de leeftijd van jouw baby. 
  4. Speel, leer en breng tijd door met jouw baby!
  5. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of onderbreken. Zonder enige verplichting!
  6. Uw zendingen zijn altijd gratis en het abonnement wordt elke twee maanden in rekening gebracht.  

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzending van de Play Boxes is altijd gratis 

Wat is de prijs van de Play Boxes?
Het abonnement op de Play Boxes is elke twee maanden €59 en je kunt elk moment opzeggen. 

Wat ontvang ik in mijn Play Box? 

In je Play Box vind je 5-8 educatieve speeltjes. Elk speelgoed past bij een categorie van kindontwikkeling zoals: coördinatie, verbeelding, handmatige vaardigheden, coördinatie visomotor, beweging, taal, cognitieve ontwikkeling, oorzaak-gevolg relaties en geheugen. De Play Boxes passen altijd perfect bij het ontwikkelingsstadium van jouw baby. 

Hoe personaliseer je elke Play Box?
Wanneer je de eerste Play Box selecteert heb je de mogelijkheid om de geboortedatum van jouw baby aan te geven en op basis van die leeftijd sturen we  de eerste box die overeenkomt met de leeftijd. Elke Play Box is anders en we herhalen nooit speelgoed. 

Wanneer ontvang ik mijn Play Box? 
Je ontvangt je eerste Play Box binnen 3-5 dagen na aanmelding. Daarna komen ze altijd elke twee maanden rond de 5e van de maand aan. 

Is het speelgoed uitgekozen door experts?
Ja! We hebben een adviesteam gespecialiseerd in pedagogiek en kinderontwikkeling die zorgvuldig het meest geschikte speelgoed voor elke leeftijdsgroep selecteren. Ons team heeft uitgebreide ervaring in voor- en vroegschoolse educatie en ze kennen de beste methoden om de kleintjes te begeleiden bij de ontwikkeling van hun vaardigheden in elke groeifase.

Voldoet het speelgoed aan de Europese eisen mbt kinderveiligheid?
Ja! Al ons speelgoed voldoet aan de voorschriften van de Europese gemeenschap met de strengste veiligheidsgoedkeuringen: EN71-certificaat en CE-certificaat (Europese Gemeenschap).

Hebben alle Play Boxen dezelfde prijs?
Ja! Ze kosten allemaal € 59. Verzendkosten inbegrepen.

Naar welke landen verzenden jullie?
Naar Nederland, België, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland. Helaas verzenden we niet naar de Canarische eilanden of naar eilanden buiten Europa vanwege te hoge verzendkosten.


Is het speelgoed veilig als mijn baby het in zijn mond stopt?
Ja! Al het speelgoed is ontworpen en goedgekeurd voor de leeftijd van de Play Box waarin het zit. De baby moet echter altijd onder toezicht staan van een volwassen ​​als hij aan het spelen is.

Is er begeleiding voor ouders om juist om te gaan met speelgoed en de psycho-pedagogische ontwikkeling van baby's?
Bij elk van onze boxen zit een speelgids met allerlei handige informatie over het ontwikkelingsstadium waarin de baby zich bevindt. Daarnaast wordt uitgelegd op welke manier onze experts elk speeltje aanbevelen om er het maximale uit te halen en om de vaardigheden van de baby te helpen ontwikkelen.

Is het nodig om het speelgoed na ontvangst te desinfecteren?
In principe wordt al het speelgoed goed verpakt en ontsmet. Dit betekent niet dat ze voor meer veiligheid bij het eerste gebruik opnieuw kunnen worden gedesinfecteerd.

Verkopen jullie ook los speelgoed?
Nee... ! Al ons speelgoed is alleen te verkrijgen via de Play Boxen.

Kan ik een losse box kopen zonder abonnement?
Het idee van de Play Box is om je baby gedurende de eerste jaren te begeleiden tijdens zijn ontwikkeling. Elke box heeft een continuïteit en we vinden het interessant om de ontwikkeling te volgen die onze experts op het gebied van voor- en vroegschoolse educatie hebben bedacht en ontworpen.

Er is echter geen verplichte permanentie dus je kunt je altijd uitschrijven.

Bestellingen en rekening

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail. Zodra de bestelling is klaargemaakt en ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail van de vervoerder waarin staat dat je Play Box al onderweg is. Je kunt de status van de bestelling direct volgen op de website van het transportbedrijf.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?
Via de persoonlijke account heb je direct inzicht in de status van de bestelling.

Hoe krijg ik toegang tot mijn account?
Via deze link komt je op jouw accountpagina: Link

Als je geen account hebt aangemaakt bij de aankoop, kun je inloggen via deze link: Link


Hoe kan ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor mijn persoonlijke account herstellen?
Je gebruikersnaam is je e-mailadres en je kunt het wachtwoord hier resetten

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Je kunt je abonnement beheren vanuit de persoonlijke account. Door deze te openen, kun je het abo annuleren of pauzeren wanneer je maar wilt.

Voor meer informatie over de abonnementsvoorwaarden vindt u hier meer informatie: https://oh-mybaby.nl/pages/subscription-terms 

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Stuur ons een e-mail naar halllo@oh-mybaby.nl om een ​​adreswijziging te beheren

Retourneren
Hoe kan ik mijn Play Box retourneren of ruilen?
We willen dat je 100% tevreden bent met onze Play Box. Wij accepteren retourzendingen tot 15 dagen na ontvangst. Het speelgoed moet in de originele verpakking zitten en mag niet geopend of gebruikt zijn.

Als je iets wilt retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail hallo@oh-mybaby.nl en we zullen in detail uitleggen hoe te werk te gaan.