Gratis verzending tussen 3 en 4 dagen 📦 🚀!

Wat zijn de Plax Boxes?

Gedurende de eerste 3 jaar leert jouw baby een groot deel van zijn toekomstige vaardigheden en dit gaat supersnel want iedere maand leert die kleine weer iets nieuws!

Het is ontzettend belangrijk hem juist te stimuleren met educatief speelgoed dat specifiek past bij elke groeifase van jouw baby. De inhoud van onze Play Boxen is gemaakt door specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie en we hebben 17 verschillende speelboxen voor baby's van 0 tot 36 maanden oud. 

Het concept is simpel: elke twee maanden ontvang je een unieke Play Box die precies past bij de leeftijd van jouw baby. Elke Play Box bevat een verscheidenheid aan educatief speelgoed met de bijbehorende handleiding voor ouders, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je elk speeltje kunt gebruiken en het educatieve doel ervan. 

Kies nu de Play Box die past bij de leeftijd van jouw baby en geniet van het plezier om samen te spelen en leren.   

   

Hoe werkt het?

  1. Abonneer je op uw eerste Play Box op basis van de leeftijd van jouw baby
  2. Ontvang elke twee maanden een Play Box met educatief speelgoed  
  3. Elke doos is uniek en specifiek afgestemd op de leeftijd van jouw baby. 
  4. Speel, leer en breng tijd door met jouw baby!
  5. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of onderbreken. Zonder enige verplichting!
  6. Uw zendingen zijn altijd gratis en het abonnement wordt elke twee maanden in rekening gebracht.  

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzending van de Play Boxes is altijd gratis 

Wat is de prijs van de Play Boxes?
Het abonnement op de Play Boxes is elke twee maanden €59 en je kunt elk moment opzeggen. 

Wat ontvang ik in mijn Play Box? 

In je Play Box vind je 5-8 educatieve speeltjes. Elk speelgoed past bij een categorie van kindontwikkeling zoals: coördinatie, verbeelding, handmatige vaardigheden, coördinatie visomotor, beweging, taal, cognitieve ontwikkeling, oorzaak-gevolg relaties en geheugen. De Play Boxes passen altijd perfect bij het ontwikkelingsstadium van jouw baby. 

Hoe personaliseer je elke Play Box?
Wanneer je de eerste Play Box selecteert heb je de mogelijkheid om de geboortedatum van jouw baby aan te geven en op basis van die leeftijd sturen we  de eerste box die overeenkomt met de leeftijd. Elke Play Box is anders en we herhalen nooit speelgoed. 

Wanneer ontvang ik mijn Play Box? 
Je ontvangt je eerste Play Box binnen 3-5 dagen na aanmelding. Daarna komen ze altijd elke twee maanden rond de 5e van de maand aan.