Gratis verzending tussen 3 en 5 dagen 📦 🚀!

Wat zijn de Plax Boxes?

Gedurende de eerste 2 jaar leert je baby een groot deel van zijn toekomstige vaardigheden en dit gaat supersnel want iedere maand leert die kleine weer iets nieuws! Het is ontzettend belangrijk hem juist te stimuleren met educatieve spellen die specifiek passen bij elke groeifase van je baby. De inhoud van onze Play Boxen is gemaakt door specialisten in de voor- en vroegschoolse educatie en we hebben 12 verschllende speelboxen aangepast voor baby's van 0 tot 24 maanden oud. Het concept is simpel: u betaalt alleen voor de Play Box die we elke twee maanden naar u opsturen. Elke Play Box bevat een verscheidenheid aan educatief speelgoed met de bijbehorende handleiding voor ouders, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je elk speelgoed met je baby kunt gebruiken en het educatieve doel ervan. Abonneer u op de Play Box die overeenkomt met de leeftijd van uw baby en geniet van het plezier om samen te spelen en leren.   

   

Hoe werkt het?

  1. Abonneer je op uw eerste Play Box op basis van de leeftijd van je baby
  2. Ontvang elke twee maanden een Play Box met educatief speelgoed  
  3. Elke doos is uniek en specifiek afgestemd op de leeftijd van je baby. Je zult nooit hetzelfde speelgoed ontvangen. 
  4. Speel, leer en breng tijd door met je baby!
  5. De foto's van de Play Boxes zijn indicatief. Sommige speeltjes kunnen variëren, maar ze zullen altijd passen bij het ontwikkelingsstadium van je baby.
  6. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen of onderbreken. Zonder enige verplichting!
  7. Uw zendingen zijn altijd gratis en het abonnement wordt elke twee maanden in rekening gebracht.  

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzending van de Play Boxes is altijd gratis 

Wat is de prijs van de Play Boxes?
Het abonnement op de Play Boxes is elke twee maanden € 55 en u kunt elk moment stoppen. 

Wat ontvang ik in mijn Play Box? 

In je Play Box vind je 5-8 educatieve speeltjes van bekende internationale A-merken. Elk speelgoed past bij een categorie van kindontwikkeling zoals: coördinatie, verbeelding, handmatige vaardigheden, coördinatie visomotor, beweging, taal, cognitieve ontwikkeling, oorzaak-gevolg relaties en geheugen. De foto's van de Play Boxes zijn indicatief. Sommige speeltjes kunnen variëren, maar ze zullen altijd passen bij het ontwikkelingsstadium van uw baby. 

Hoe personaliseer je elke Play Box?
Wanneer u zich aanmeldt bij de Play Box, heeft u de mogelijkheid om de geboortedatum van uw baby aan te geven en op basis van de leeftijd sturen we u de eerste box die overeenkomt met de leeftijd. Elke Play Box is anders en we herhalen nooit speelgoed. 

Wanneer ontvang ik mijn Play Box? Je ontvangt je eerste Play Box binnen 1-2 weken na aanmelding. Daarna komen ze altijd elke twee maanden rond de 7e van de maand aan.